Російські окупанти провалили головне завдання, яке їм поставив володимир путін. Кремль коригує плани та готується до приєднання до росії вже окупованих територій. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У ГУР наголошується, що путінська армія не змогла виконати головне завдання путіна – повністю захопити Україну. У Кремлі вирішили задовольнятися тим, що вже є і активно готуються до приєднання тимчасово окупованих територій до Росії.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Стратегічна мета росії щодо повної окупації нашої території не досягнута. По-друге, ми чітко бачимо і маємо інформацію про те, що і в законодавчому органі РФ, і в уряді, і в інших структурах зараз активно опрацьовуються всі питання, пов'язані з можливою інтеграцією тимчасово окупованих територій у російську федерацію – у політичному, економічному та територіальному. Як це буде відбуватися, ми подивимося ближче до осені. 11 вересня – це єдиний день голосування", - повідомляють у ГУР.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У розвідці наголошують, що в Донецькій, Херсонській, Луганській областях окупанти готуються до так званих "референдуму".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, експерт запевнив, що у рашистів закінчується військова міць, яку проблемно поповнити через успіхи ЗСУ.

Також наш портал інформував, російські окупанти визнають перевагу воїнів ЗСУ та дивуються їх підготовці: "Точно стріляють, прям п**дець".

Крім того, ми писали, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".