Глава "роскосмосу" дмитро рогозін може стати наступником кремлівських "кураторів Донбасу" дмитра козака та владислава суркова.

Схоже путін вирішив долучити всіх клоунів до створених квазіреспублік. Імовірно рогоін перейде на службу в адміністрацію президента, та вдало замінить покійного жириновського. Про це пише Meduza. У повідомлені йдеться, що цілком реально, що після вдалого керуваня роскосмосом, рогозін піде на підвищення та керуватиме "днрівцями".

Дмитро рогозін. Фото: скриншот Youtube
Дмитро рогозін. Фото: скриншот Youtube

Наразі розглядається варіант, за якого рогозин стане одним із кремлівських кураторів "Л—ДНР", а також зайнятих російськими військами територій України. повідомлення Meduza

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

У цьому випадку він отримає посаду помічника президента чи заступника керівника АП, посівши місце Дмитра козака.

Також зазначається, що путін "його любить", і він може не дотягнути до керманича "днр", натомість отримати посаду керівника адміністрації президента. Наразі президентською адміністрацією керує Антон Вайно — він обіймає цю посаду з серпня 2016 року, але його можуть "посунути", щоб дати місце в адміністрації (біля корита) космічному довбню.

Дмитро рогозін. Фото: скриншот Youtube
Дмитро рогозін. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти провалили головне завдання, поставлене путіним.

Як повідомляв "Знай.ua" генерали у рф ладні їхати служити світ за очі, лише б подалі від наших ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував. що росіян "розсортували" через війну в Україні: кого частіше за інших відправляють на вірну смерть.