Російські генерали вважають Сирію безпечнішою за Україну і переводять туди "служити" своїх родичів.

В Головному управлінні розвідки повідомляють, що спроби окупантів створити нові військові частини зазнають фіаско, зокрема йдеться про нову військову частину рівня бригади на території Херсонської області.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Окупанти планують укомплектувати її шляхом офіцерського складу ЗС Росії.

Це викликає відкрите невдоволення з боку "кандидатів", які відмовляються від можливого відрядження та не хочуть перевозити сім’ї близько до зони ведення бойових дій. пишуть у розвідці.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Однак кандидати відмовляються від такого небезпечного відрядження у зв'язку з ударами ЗСУ, і щоб не стати 200-м в Україні, ті, у кого є "зв'язки", вирушають до "безпечнішої" Сирії.

Також розвідка повідомляє, що у 38 зенітно-ракетній бригаді ЗС рф понад 26 військовослужбовців бригади було звільнено у зв’язку з відмовою брати участь у проведенні так званої "спеціальної операції". Всі вони отримали запис "предатель родины" у військових документах.

У Бурятії почали відмовлятися їхати на війну з Україною. Уже близько 500 бурятських контрактників відмовилися воювати в Україні, розірвали контракт.

Нагадаємо, ми писали, що у Криму місцеві жителі провчили російського окупанта за "Z"-символіку.

Як повідомляв "Знай.ua" буряти бояться помсти ЗСУ за різанину в Бучі: вистрибують з автобусів аби не потрапити на війну в Україну.

Також "Знай.ua" інформував, що терорист Стрєлков-Гіркін захопився майстерністю ЗСУ та полив брудом російських генералів.