З'явилася цікава інфографіка, де видно, що у Бурятії і Дагестані загиблих рашистів ховають майже щодня.

Більшість бурятів та дагестанців, які гинуть в Україні це юнаки 21 і 23 роки. У жорстокій війні проти України беруть участь росіяни з різних частин країни. Проте що бідніший регіон, то більше задіяно з нього учасників. Як наслідок, і кількість загиблих там також набагато більша. А ось мешканців Москви та Пітера бережуть, у некрологах згадки про них практично немає, попри те, що вони становлять 12% населення країни.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Спираючись на дані про втрати в армії Росії, було складено карту, яка показує, в яких регіонах найбільше загиблих. Вона дуже добре демонструє, яким чином російський уряд ставиться до громадян у нерозвинених регіонах, відправляючи їх просто на забій.

Скриншот інфографіки
Скриншот інфографіки

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З інфографіки видно, що буряти, дагестанцы тивинці, якути: чорнороби в путінській "спецоперації", яких звинувачують за всі звірства та військові злочини, скоєні в Україні.

Найпоширенішим "гарматним м'ясом" є росіяни з глибинки, з малорозвинутих регіонів.

Чеченці, башкири, татари беруть участь у війні у складі національних формувань та практично не беруть участь у бойових діях.

Нагадаємо, ми писали, що у Криму місцеві жителі провчили російського окупанта за "Z"-символіку.

Як повідомляв "Знай.ua" Гіркін захопився майстерністю ЗСУ та полив брудом російських генералів.

Також "Знай.ua" інформував, що буряти бояться помсти ЗСУ за різанину в Бучі: вистрибують з автобусів аби не потрапити на війну в Україну.