Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Захід готується напасти на росію і зробить це нібито через територію України та Білорусі. Про це він сказав під час свого виступу.

Олександр Лукашенко вирішила знову показати "звідки готується напад". Він заявив, що НАТО нібито стягує сили для нападу на Росію. За його словами, Захід намагається це приховати, але він і путін чудово бачать їхні наміри.

лукашенко. Фото: скриншот Youtube
лукашенко. Фото: скриншот Youtube

До речі, самопроголошений президент Білорусі вважає, що передбачуваний "напад" проходитиме через Білорусь.

Олександр Лукашенко. Фото: скрін youtube
Олександр Лукашенко. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Під виглядом посилення захисту Європи та різного роду оборонних навчань країнами НАТО формується броньований кулак, який явно створюється не для захисту. Військові це бачать. Більше того, останнім часом, і ми це докладно обговорювали вчора з президентом російської федерації, розробляються стратегічні плани нападу на росію. і головний напрямок удару, ну історія повторюється через Україну і через Білорусь", - заявив Лукашенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, що затрофеєний ЗРПК, який ЗСУ віджали в окупантів, вже воює на нашому боці — особливості рашистської техніки.

Крім того, наш портал повідомляв, на окупованій Харківщині партизани поступово перетворюють загарбників на "хороших росіян": "Як то так вийшло".