Голова Миколаївської обласної міської адміністрації Віталій Кім зробив гучну заяву про те, що південні міста України обов'язково звільнять від рашистської нечисті.

Віталій Кім за традицією вийшов на зв'язок із мешканцями Миколаєва та записав відеозвернення. Чиновник насамперед подякував партизанам за виконану роботу. Українці самостійно знищили склади із боєприпасами окупантів у Херсоні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У відповідь вони обстріляли ракетами Миколаїв та Харків, навмисне цілячись у житлові квартали. Віталій Кім навіть уявити не може, що діється в маленьких селах, інформація про які не так широко поширюється. Незважаючи на нескінченні атаки, чиновник стверджує, що південні міста все ж таки вдасться звільнити.

"Команда Президента була звільнити південь, що не може не радувати", - зазначив Кім.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Голова облдержадміністрації заявив, що кожен окупант поплатиться за свої злочини, ніхто не втече живим від українських бійців.

"Передавайте там росіянам, що в окопах і до них черга дійде. Не відсидяться вони десь у чужому будинку з краденим холодильником. Знайде нагорода кожного героя. Усім добра", - підсумував чиновник.

Раніше ми писали про те, що Віталій Кім переконує затятих українців, але безрезультатно: "Ледь не палицями"

Як повідомляв Знай.ua, ЗСУ влаштували пекельні канікули для російських окупантів: знищено скупчення ворога.

Також портал Знай.ua писав, що їх стає все більше: на росії намагаються присоромити тих, хто відмовляється їхати на війну