В рФ наймають до війська не простих новобранців, відбір та рекрутство відбувається серед засуджених.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України. Також розвідники встановили, що на рф встановлюють стеження за родичами вбитих в Україні військових.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

З огляду на значні втрати на війні в Україні, в рф активізували набір до приватних військових компаній. Через брак охочих, активізується рекрутування у місцях позбавлення волі. Зокрема, розташованих у Республіці Адигея. Після підписання та виконання контрактів з ПВК, "зекам" обіцяють повну амністію.

Збір рекрутів відбувається на військовому полігоні поблизу хутору Молькіно Краснодарського краю. Він відомий як база підготовки бойовиків ПВК "Вагнер". розвіддані ГУР

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Таким же чином набір до війська відбувається у зонах в Ростові, Санкт-Петербурзі та Нижньому Новгороді. Стаття, за якою було засуджено конкретну людину – неважлива. Навіть якщо це вбивство або інші тяжкі злочини. Всім обіцяють повну амністію після 6 місяців "служби".

При цьому, всі "зеки" мають носити спеціальні жетони, які вказують на їхній статус. Їм заборонено мати сенсорні телефони – тільки застарілі кнопкові "дзвонилки".

У ході співбесід, які проводяться військовослужбовцями головного управління генерального штабу ЗС РФ, до відома новобранців доводять, що протягом двох місяців планується набір до 10000 добровольців.

Нагадаємо, ми писали, що Європа допомагає закривати небо над Україною за допомогою озброєння: що відомо про РСЗВ та ЗРК для ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" воїни ЗСУ показали, як весело та з азартом кришать російських окупантів з усього можливого озброєння.

Також "Знай.ua" інформував, що у Міноборони росії осоромилися з черговою "перемогою" в Україні