Як відомо, з кожним днем ​​українська армія стає лише сильнішою, на відміну від окупантів. Чим же наші союзники зміцнили силу військ.

Україна протягом усього повномасштабного протистояння просить західних партнерів закрити небо, щоб убезпечити громадян від ракетних ударів Росії. Зараз проблема поступово почала вирішуватися, і все завдяки важкому озброєнню.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

ЗРК NASAMS. Основне його призначення - знищення повітряних об'єктів ворога на середніх та малих висотах за будь-яких погодних умов. Він може ліквідувати як літаки чи крилаті ракети, а й балістичні снаряди.

NASAMS, фото: скріншот із відео
NASAMS, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

ЗРК MISTRAL. Призначений для прикриття підрозділів сухопутних військ від атак бойових літаків та гелікоптерів на малих висотах. Він здатний збивати крилаті ракети або інші цілі на дальності до шести кілометрів і висоти до трьох кілометрів. Його можна встановити на автомобілі. Вони є на озброєнні 25 армій світу.

MISTRAL, фото: скріншот з відео
MISTRAL, фото: скріншот з відео

ЗРК IRIS. Належить до класу комплексів середньої дальності та призначений для чергування на позиції та боротьби з широкого кола повітряних засобів. Ракета здатна самостійно наводитися на ціль, і під час польоту можна керувати нею. Такі німецькі комплекси мають дев'ять країн Європи.

IRIS, фото: скріншот з відео
IRIS, фото: скріншот з відео

РСЗВ HIMARS. Комплекс, який лякає останні кілька тижнів російських окупантів. Призначено вони для поразки районів, де зосереджено величезну кількість артилерійських систем, засобів ППО, а також надає вогненну підтримку підрозділам.

Ракетні комплекси HIMARS
Ракетні комплекси HIMARS

ПКРК RBS-17 . Боєзапас оснащений лазерним наведенням і запускається з наземної установки. Стріляє як за морськими, так і за наземними цілями. Їх можна встановлювати на кораблях, і українській армії це явно знадобилося.

RBS-17, фото: скріншот з відео
RBS-17, фото: скріншот з відео

РСЗВ MLRS. Призначений для виконання бойових завдань та поразки районів, де розташована техніка ворога. Перші настанови приїхали в Україну ще в червні цього року, і вже показали себе в боях.

РСЗВ, фото: Facebook
РСЗВ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Україна переможе росію після краху Імператора – Володимир Зеленський дізнався, що потрібно точно пройти нашій країні

Раніше повідомлялося, що російський окупант впав в істерику від побачених реалій війни

Також російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях .