Відповідні дії окупантів стали відомі українській розвідці, у військових частинах, які знаходяться поблизу кордону з Україною раптом перестають працювати танки та інша військова техніка.

Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки. Розвідка дізналася, що окупанти іже не з таким завзяттям вирушають в Україну, як це було на початку вторгнення. Щоб уникнути відправлення на передову окупанти виводять власну техніку з ладу.

Танки. Фото: скриншот Youtube
Танки. Фото: скриншот Youtube

У військових частинах, які дислокуються поблизу державного кордону з Україною, напередодні відправки до зони бойових дій окупанти виводять техніку з ладу, аби підрозділ залишився на території рф. повідомляють в ГУР.

Шкода, яку завдали військові 103 мотострілецького полку, що входить до складу 150 мотострілецької дивізії, лише протягом тижня досить вагома. Завдяки діям окупантів, було розукомплектовано та виведено з ладу 17 БТР-82А та 9 командно-штабних машин К1Ш1, які вже були готовими до завантаження на залізничні платформи.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Такі дії на території рф поступово почали набувати масового характеру вздовж всього кордону. Звісно, на це сподіватися не варто, що російські військові власноруч виведуть з ладу танки та техніку, однак це теж наблизить перемогу над загарбником.

Командувач південного військового округу звернувся до фсб країни-окупанта з проханням посилити нагляд за технікою та спостереження за окупантами яких відправлятимуть на війну в Україну йдеться у повідомлені ГУР

Нагадаємо, ми писали, що у Міноборони росії осоромилися з черговою "перемогою" в Україні: сім разів захопили одне і те ж місто.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти показали, як "допомагають" маріупольцям.

Також "Знай.ua" інформував. що рашистам влаштовують "теплі" зустрічі навіть у Казахстані.