Президент України Володимир Зеленський знову поговорив із журналістами і відповів на питання, які цікавлять на сьогоднішній день весь світ.

Показали інтерв'ю на американському телеканалі CNN .

Поговорили вони на найрізноманітніші теми, серед яких і НАТО. Український гарант вважає, що найкращою гарантією безпеки міг би стати вступ до Альянсу, проте це не залежить від України, на жаль.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Кращої гарантії безпеки, ніж вступ до НАТО, немає. Ми готові йти до будь-якої інфраструктури, яка забезпечить для нас припинення війни та гарантії безпеки" - каже український гарант. Судячи з усього, Україна продовжить прагнути до членства в НАТО, і нинішню позицію він назвав історично помилковою.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Найскладніша ситуація на сьогоднішній день на Донбасі.

"У них більше артилерії та РСЗВ, але й більше жертв. Тому ми просимо західне озброєння, щоб змінити баланс сил. США зараз надають найбільшу допомогу та підтримку, яка взагалі є у наших військових. Також вони допомагають впливом на ухвалення рішень у країнах ЄС" – каже Володимир Олександрович.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Ну, і звичайно ж, під час інтерв'ю не могли оминути тему прогнозів, коли може закінчитися війна в Україні. Незважаючи на всі заяви, які регулярно виходять з боку пропагандистів, Україна має намір боротися до кінця, а ось у самих окупантів сили вже закінчуються. Саме тому все нові вигуки з Кремля Володимир Зеленський вважає не більше ніж хворобою. Це не лікується, адже вони самі зробили свій вибір.

"Якщо удача і Бог будуть на нашому боці, а постачання зброї Заходу будуть без тяганини, то ми можемо закінчити військову частину цієї війни вже до кінця року" - підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Україна переможе росію після краху Імператора – Володимир Зеленський дізнався, що потрібно точно пройти нашій країні

Раніше повідомлялося, що російський окупант впав в істерику від побачених реалій війни

Також російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях .