Під час свого вечірнього звернення президент України Володимир Зеленський заговорив також і з жителями країни-агресора. Верховний головнокомандувач закликав російських чиновників і пропагандистів стати на бік правди, виступити проти війни і убезпечити себе від міжнародних санкцій у майбутньому.

«Хочу сказати прямо всім чиновникам російської редерації, всім, хто має відношення до чинної влади. Якщо ви залишитеся на посадах, якщо ви не виступите проти війни, міжнародне співтовариство позбавить вас всього, всього, що ви заробили за довгі роки. Цим вже займаються", - каже Володимир Зеленський.

У свою чергу рашистських пропагандистів український президент просить просто звільнитися. Адже, залишаючись на такій роботі, журналісти наражають себе на ризик міжнародного трибуналу і санкцій. Це набагато гірше, ніж пару місяців без роботи:

«Звільняйтеся. Кілька місяців без роботи для вас точно краще, ніж все життя з міжнародним переслідуванням», - радить гарант.

Крім того, Володимир Зеленський розмалював перспективи для звичайних росіян. Як зазначив президент, ця війна для РФ закінчиться ганьбою, бідністю, багаторічною ізоляцією і дуже жорстокою репресивною системою. Вона буде ставитися до громадян росії так само, як до українців ставляться сьогодні окупанти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що росії прогнозують дефолт вже зовсім скоро.

Читайте також, що в Москві паніка через поразку у війні проти України.