Український військовий розповів про методику ЗСУ. Як вдається знищувати російські склади боєприпасів, живу силу та техніку.

Новий пост з'явився на сторінці Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook.

Артем є головним сержантом, також він воїн та мінометник. Колись служив у прикордонних військах у спеціальному бойовому підрозділі. Також колись був учасником ООС, але згодом пішов на відпочинок.

Міноборони, скріншот: Facebook
Міноборони, скріншот: Facebook

Коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, він вирішив знову стати на захист батьківщини. Іншого варіанту не розглядав.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Його бойовий розрахунок прикриває піхоту на передовий, і наші військові воюють мудро. Чого, звичайно ж, не скажеш про російських окупантів.

З дронів їм вдається знаходити ворожі гнізда, після чого знищувати мінами. Здійснюють різні маневри, змінюють позиції, і влаштовують російським загарбникам пекельні дні та ночі.

Військовий Артем, фото: Facebook
Військовий Артем, фото: Facebook

"Підбираємось до ворога дуже близько. Підпалюємо їхні склади з боєприпасами, техніку і самих путінських солдатів. Вороги весь час намагаються помститися. Тому і нам часто прилітає за різними напрямками. , а потім мінами накрили рашистів у нашому секторі та в зоні відповідальності іншого підрозділу. Піхота бачить нашу роботу і дякує. І це приємно…” – розповів Артем.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Тішить, що незважаючи на те, що все це триває вже п'ятий місяць, наші бійці сповнені бойового духу і готові знищувати окупантів до останнього.

Нагадаємо, що Валерію Залужному - 49: що відомо про головнокомандувача ЗСУ, який щодня працює заради перемоги України .

Раніше повідомлялося, що Сергія Лаврова виперли з G20 на Балі: державі терористу влаштували теплу зустріч

Також Україна переможе росію після краху Імператора - Володимир Зеленський дізнався, що потрібно точно пройти нашій країні