На адмінкордоні Миколаївської та Херсонської областей ЗСУ знищили пункт управління ЗС РФ.

Повідомляють про знищення трьох складів з боєприпасами, технікою та значною зосередженістю живої сили. Про це на сторінці у фейсбук повідомляє оперативне командування "Південь".

ЗСУ. Фото: Facebook
ЗСУ. Фото: Facebook

"Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 40 вогневих завдань. Уздовж адмінкордону Миколаївської та Херсонської областей знищено пункт управління ворожою армією, 3 склади з боєприпасами, 1 – з паливно-мастильними матеріалами і кілька пунктів зосередження живої сили і техніки. Загальні втрати уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Попри все, з РСЗВ "Смерч" ближче до світанку Миколаїв знов обстріляли. Було вражено об’єкти критичної інфраструктури, жертв не має.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На Ізюмському напрямку противник, силами окремих підрозділів веде наступальні дії у напрямку Ізюм – Барвінкове. Зазнає втрат. Для підтримки своїх дій окупанти перемістили з території Бєлгородської області у район міста Ізюм батарею важких самохідних мінометів "Тюльпан" калібром 240-мм та підрозділ, озброєний реактивними системами залпового вогню "Смерч".

Також повідомляється, що завдяки діям наших захисників, підрозділи 38-ї окремої мотострілецької бригади збройних сил російської федерації втратили близько 60 відсотків особового складу загиблими і пораненими.

Нагадаємо, раніше рейтинг найнебезпечніших ворожих боєприпасів за версією ДСНС

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти в Луганській області продовжують знищувати все на своєму шляху.

Також "Знай.ua" писав, що українець за 23 роки життя став двічі батьком, і знищив три десятки ворожих танків.