Стало відомо, як українські шахраї змогли розвести росіян практично на 185 тисяч гривень за допомогою телефонної розмови.

Про це почали писати пропагандистські засоби масової інформації.

Справа в тому, що недавно співмешканцю 33-річної Оксани недавно зателефонував незнайомий номер, і абонент на тому кінці зв'язку попросив передати телефонну трубку дружині.

Ритуальні послуги, скріншот: YouTube
Ритуальні послуги, скріншот: YouTube

Той без роздумів погодився, і голос по телефону представився слідчим Андрополовим, після чого запропонував взяти участь у добрій справі – пошуку страшних телефонних шахраїв. У такий простий спосіб вони зможуть зробити хорошу справу.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Однак, дурні росіяни не зрозуміли, що все це з самого початку був обман, і жодний слідчий не дзвонитиме просто так вам, щоб ви стали співучасником "доброї справи".

Телефонні шахраї, фото: gsminfo.com.ua
Телефонні шахраї, фото: gsminfo.com.ua

"Слідчий" по телефону сказав їм чекати на телефонний дзвінок, і робити все, що вони скажуть або попросять, після чого їх правоохоронні органи спіймають.

33-річна Оксана повірила і дочекалася. Їй зателефонував невідомий співробітник банку, і вона почала робити все, про що він попросила. Саме тому жінка взяла кредитів на суму 185 тисяч гривень, після чого відправила туди, куди їй сказали телефоном.

Шахрай. Фото: скріншот youtube
Шахрай. Фото: скріншот youtube

Потім Оксані та чоловікові сказали поїхати на перетин Чорноморського бульвару та Азовської та зробити фотки для анкети щодо оновлення рахунків. Але за адресою був лише салон ритуальних послуг.

Вона зрозуміла, що її розіграли лише після того, як їй надійшло повідомлення про те, що їй потрібно записати ролик поряд із пам'ятником та вигукнути "Слава Україні". Після цього вони вирушили до поліції, проте найімовірніше гроші їм уже ніхто не знайде, а шахраїв не знайдуть.

Нагадаємо, що найбільша в Європі Запорізька АЕС перетворюється на велику ядерну вибухівку - звільнені на станцію окупанти

Раніше повідомлялося, що російські окупанти після провалу на острові Зміїний спробували завдати нового удару, але знову зганьбилися .

Також депутатів Держдуми відправлять до ОРДЛО замість літньої відпустки, насичена програма екскурсій