Прийнято рішення, що на час загрози повітряних атак всі громадські заклади та підприємства мають припинити роботу та зачинитися

Про це повідомив голова Тернопільської Обласної державної адміністрації Володимир Труш на своїй сторінці у Facebook.

Володимир Труш. Фото: скрин відео
Володимир Труш. Фото: скрин відео

Як зазначив він, відповідне рішення було прийнято обласною Радою оборони.

"Під час повітряної тривоги підприємства та організації повинні зупиняти роботу. Відповідне рішення прийнято Радою оборони області. Зокрема, йдеться про те, що у випадку повітряної загрози, усі заклади, установи та організації, які знаходяться на території області, повинні припинити роботу та вжити всі необхідні заходи безпеки. Зважаючи, що ціллю ворога стають об’єкти цивільної інфраструктури, торгові центри, дитячі садочки, зупинка роботи закладів та організацій допоможе зберегти людські життя", - написав він.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У коментарях мешканці області поцікавились, як саме буде виконуватись це рішення й хто контролюватиме його виконання. Крім того, вони поцікавились, якщо в магазині немає підвалу або бомбосховища, то чим це допоможе, якщо люди просто вийдуть на вулицю.

На свої питання у коментарях мешканці області поки не отримали офіційної відповіді.

Facebook.com/Trush.Volodymyr, скрин: коментарі
Facebook.com/Trush.Volodymyr, скрин: коментарі

Нагадаємо, Німеччина відмовилася передавати Україні обіцяну техніку.

До слова, Олексій Данилов розповів, чому відставка путіна нічого не змінить для України.

Раніше ми писали, що Британський військовий експерт назвав місце, де пройде вирішальна битва за Україну: далеко не Донбас.