Секретар РНБО Олексій Данилов висловився про те, чи зможе відхід путіна від влади змінити ситуацію на користь України. Існує ймовірність, що боротьба продовжиться.

Таку думку він висловив у своєму новому інтерв'ю для порталу Апостроф TV .

Навіть якщо путін відмовиться від влади, або покине пост, це сильно не змінить ситуацію для України на краще. Так, там може початися розкол, проте, зважаючи на все, вони всі там налаштовані воювати.

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

"Це хибна думка, що якщо не буде путіна, то будуть зміни на користь нашої країни", – заявив він.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На думку Олексія Данилова, у нього величезна кількість однодумців, які зараз обіймають посади в уряді.

"Там таких "путіних" дуже багато. Там таких сотні. 85 осіб, які зараз керують РФ, будь-хто може бути "путіним", крім невеликої кількості людей. Це семеро людей так би мовити "ліберального штибу", - зазначив секретар РНБО.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Але, при цьому Україна має всі шанси здобути перемогу в цій війні вже до кінця року. Станеться це в тому випадку, як зазначає Олексій Данилов, якщо повноцінно запрацює ленд-ліз, а також якщо посиляться поставки озброєння від західних партнерів.

Якщо цього не станеться, то нам буде вкрай складно, проте, при цьому ми продовжуватимемо нашу боротьбу за незалежність.

ОЛЕКСІЙ ДАНИЛОВ, ФОТО "РАДІО СВОБОДА"
ОЛЕКСІЙ ДАНИЛОВ, ФОТО "РАДІО СВОБОДА"

Нагадаємо, що Росія розпочала повномасштабне вторгнення проти України 24 лютого. З того часу життя громадян кардинально змінилося, і вони були змушені шукати безпечніше місце для себе та близьких.

Нагадаємо, про День, коли Слов'янськ і Краматорськ позбувся російських окупантів: як ЗСУ у 2014 році вдалося перемогти зло

Раніше повідомлялося, що генерал армії США Ходжес упевнений, що потрібно атакувати аеродроми РФ

Також, херсонський активіст повідомив, що між окупантами у Херсоні справжні війни