Ламбрехт однозначно відкидає поставку бронетранспортерів Fuchs Україні, спираючись на заяву генерального інспектора Бундесверу Ебергарда Зорна, який заявив, що їм самим потрібна ця техніка.

Очільниця Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт повідомила, що надсилати бронетранспортери Fuchs в Україну не будуть, посилаючись на інтереси безпеки країни, повідомляє tagesschau.de.

БТР Fuchs. Фото: скриншот Youtube
БТР Fuchs. Фото: скриншот Youtube

Ми підтримуємо Україну всім, чим можливо. Але ми повинні забезпечити здатність Німеччини захистити себе. міністр Ламбрехт

Далі Ламбрехт пояснила, що було безвідповідально "розграбувати запаси Буднесвера" в цей непростий час. Також Крістін Ламбрехт посилається на висновки та поради Генерального інспектора Ебергарда Зорна, який раніше заявляв, що не бачить можливості передати бронетранспортери Україні.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

БТР Fuchs. Фото: скриншот Youtube
БТР Fuchs. Фото: скриншот Youtube

Зорн є одним з найвпливовіших військових Німеччини, який заявляв, що БТР Fuchs мають різні модифікації – від радарних носіїв до медичних автомобілів, всі вони необхідні самій Німеччині.

Нам потрібні ці транспортні засоби. Я наразі не бачу можливості передати їх усі або частину заявив Зорн

Раніше стало відомо, що опозиційний блок німецького Бундестагу – ХДС/ХСС – хоче вимагати короткострокової поставки Україні 200 БТРів Fuchs.

Нагадаємо, ми писали, що у МЗС України підтвердив побоювання, Лавров давно хворий на голову.

Як повідомляв "Знай.ua" воїн ЗСУ про амуніцію російських загарбників, які накривають артилерією.

Також "Знай.ua" інформував, що воїн ЗСУ пригадав війну в Афганістані і як ще тоді зрозумів сутність російських солдатів.