Колишній президент російської федерації Дмитро Медведєв несподівано знайшов "перемогу" для росії у відставці прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона. Про це він написав у своєму telegram-каналі.

Борис Джонсон заявив про звільнення прем'єр-міністра Великобританії, і цієї новини почали дуже радіти в росії. Так, Дмитро Медведєв побачив у цьому зиск для Росії, адже Україні нібито більше не будуть так допомагати. Також він у своїй манері залишався образами на адресу Великобританії і заявив, що подібна доля чекає на лідерів та інших країн.

Борис Джонсон. Фото: YouTube
Борис Джонсон. Фото: YouTube

"Новини з Лондона. "Кращі друзі України" йдуть. "Перемога" в небезпеці! Перші пішов... Закономірний підсумок британського нахабства та бездарної політики. Особливо на міжнародному треку. Чекаємо на новини з Німеччини, Польщі та Прибалтики", - написав Медведєв.

Заява Медведєва. Скрін telegram
Заява Медведєва. Скрін telegram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто зазначити, що у своїй промові Борис Джонсон запевнив, що Великобританія не залишить Україну в цій війні і допомагатиме так само, як і раніше. Отже, відставка Джонсона ніяк не допоможе росії у війні, яку вона розпочала.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".