Стало відомо про те, як путінський режим переводить економіку Росії на військові рейки. Примушуватимуть громадян ділитися.

Таку думку озвучили експерти порталу DW.

Політолог Дмитро Орєшкін висловився про нові закони російської федерації, які переводять країну на військові рейки. Це передбачає варіант того, що місцевий бізнес буде зобов'язаний виконувати держзамовлення на користь армії та спецслужб. Тобто люди опиняться у безвихідному становищі, однак вони самі в цьому винні.

Російські бізнесмени, фото: скріншот з відео
Російські бізнесмени, фото: скріншот з відео

"Можуть прийти до будь-кого і сказати: "Війна. Тому доведеться поділитися. І якщо не поділишся, тобі буде погано", - вважає Дмитро Орєшкін.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

А от із ким і чим доведеться ділитися – в уряді ще не сказали. Можуть відібрати гроші, доходи, податки та навіть особистий транспортний засіб. Усе тому, що російський диктатор вирішив без причини напасти на сусідню країну.

Крім того, їхня влада просить надати право в рамках запровадження спеціальних заходів регулювати питання переробок співробітників, включаючи їхнє залучення до роботи у нічний час, у вихідні та у свята.

Держдума, фото: скріншот з відео
Держдума, фото: скріншот з відео

Самі депутати при цьому відмовляються це називати як "переведення економіки на військові рейки", і вважає, що це вимушений захід, від якого всім стане тільки краще. Почали шукати виправдання своїм звірячим вчинкам.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Справи у них дуже погані, і повторимося, причина в цинічній повномасштабній війні, яку розв'язав путін 24 лютого. Після цього навіть сумнівів немає в тому, що народ знову промовчить, і у жодному разі не відреагує на те, що їх втягують у цю війну, і вони можуть залишитися без власного доходу.

Нагадаємо, що найбільша в Європі Запорізька АЕС перетворюється на велику ядерну вибухівку - звільнені на станцію окупанти

Раніше повідомлялося, що російські окупанти після провалу на острові Зміїний спробували завдати нового удару, але знову зганьбилися .

Також депутатів Держдуми відправлять до ОРДЛО замість літньої відпустки, насичена програма екскурсій