Телеканал RTL провів опитування серед німців, чи варто Україні віддати частину своєї території Росії задля досягнення "миру". Більшість опитаних німців підтримують таку ідею.

Серед опитаних німців, 47% вважає, що Україна має поступитися територіями задля отримання миру. Вони вважають, що тоді війна завершиться, і забувають, що путін вже й так має велетенську територію, але це не стримало його від загарбницьких ідей. Результати опитування оприлюднило RTL/ntv.

Кардинально іншу точку зору мають 41% німців. На їхню думку, йти на поступки путіну не варто, а 12% не визначилися з відповіддю.

Скриншот опитування
Скриншот опитування

56% опитаних підтримують постачання Німеччиною важкого озброєння України, проти виступають 40%. Кількість прихильників надання зброї зменшилася на 2%, а противників, навпаки, збільшилась на 4%.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, путін не веде суто загарбницьку війну. Його мета — повне знищення етносу українців та країни України як такої. Тому будь-які інсинуації щодо того, що на територіях кремлівський карлик зупиниться — бути не повинно, принаймні в українців.

НЕщоданво про це заявив керівник української розвідки Кирило Буданов, він заявив, що торгувати територіями Україна не буде

Нагадаємо, ми писали, що російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях: більше нічого не вміють.

Як повідомляв "Знай.ua" Кирило Буданов з ГУР впевнений, що рф не зупиниться на Донбасі.

Також "Знай.ua" інформував, що терорист Стрєлков-Гіркін розповів, що ФСБ хотіло поставити Добкіна на чолі "ХНР" за місяць до війни