Через масовий алкоголізм російських окупантів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, командування хоче заборонити продаж алкоголю.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від Головного управління розвідки Міністерства оборони України, та опубліковане воно у соціальних мережах.

Особовий склад підрозділів окупаційної армії, що розташовані зараз на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, відзначився вкотре.

Однак не бойовими здібностями, як на це розраховували у Кремлі, а алкоголізмом. Вони щодня порушують режим, якщо це можна так назвати, та розпивають алкогольні напої. Це призводить до порушень дисципліни, а також серйозних правопорушень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Почастішали випадки того, що вони залишають місця несення служби і перебувають на вогненних позиціях у стані алкогольного сп'яніння. Також бувало таке, що вони потрапляли в ДТП під спиртними напоями.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

"У ситуацію змушені втрутитися керівництво комендатури військ росгвардії РФ і так званої "військово-цивільної адміністрації" Михайлівської громади на чолі з місцевим колаборантом Іваном Сушком (до війни був професійним дідом Морозом і ведучим на весіллях). Як запобіжний захід на територіях Михайлівської та Раздоль громад запроваджено заборону продажу алкогольних напоїв (зокрема пива) військовослужбовцям РФ" - йдеться у повідомленні під постом.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Цікаво, як вони збираються це контролювати, оскільки вони тепер можуть шантажувати місцевих жителів, і почастішають випадки мародерства.

Нагадаємо, що Кирило Буданов з ГУР упевнений, що Росія не зупиниться на Донбасі .

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ пояснили, у яких випадках потрібно брати дозвіл на виїзд за межі місця реєстрації: як отримати документи

Також, доля Кримського мосту давно вирішена наперед, і в Кремлі занервували - встановили фейкові мішені від ракетних ударів .