Війна росії проти України триває, рашисти, які вторглися на територію мирної України залишають після себе вибухові пастки.

У відео показали, як гранату маскують у листах та гілках дерев. Помітити її практично неможливо. Прогулянка стежкою серед дерев може закінчитися трагедією.

Гачок на листочках. Фото: скриншот Telegram
Гачок на листочках. Фото: скриншот Telegram

У кадрі — дерево, гілки якого звисають над стежкою, на кінчиках гілок за листочками заховані гачки, звичайні риболовні гачки на жилці, які легко зачіпляються за будь-який одяг, а жилка від цих гачків веде до гранати F-1, яка захована у гілках. Після того, як тягнеться гачок, у гранати одразу йде запал і вона розносить все у радіусі семи метрів.

Ось такий гачок, його навіть не відчуваєш. Ось йде жилка. І вверх - ф-1 граната. Одразу запал йде, і січе все що можна у радіусі 7 метрів. Таким дуже часто користують кадирівці. експерт

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Від однієї гранати жилок з гачками може бути декілька штук. Тому зачепитися можна каскою, рюкзаком чи формою.

Гачок на листочках. Фото: скриншот Telegram
Гачок на листочках. Фото: скриншот Telegram

Звісно така інформація швидше за все знадобиться військовим, проте, під час війни знати про існування таких пасток не завадить нікому.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов розповів про неймовірну кількість українців, які вже захищають Батьківщину.

Як повідомляв "Знай.ua", у Великій Британії вже почали навчати українських військових: посилять навички боротьби, і відіграються на російських окупантах.

Також "Знай.ua" інформував, що командир артпідрозділу розповів про те, як не потрапити під "прильоти".