У перехопленій розмові загарбника йдеться про те, що мобілізовані так званої "днр" не вважають, що вони заодно з російською армією.

Нібито, вони позиціонують себе окремо від них. Житель "днр" розповідає як їх обманюють. ГУР оприлюднило цікаву розмову окупанта з його дівчиною. Данилові трохи більше ніж 20 років, він військовий так званої "днр" з Горлівки, проходить службу в протитанковому взводі.

Російський окупант, фото: скріншот з відео
Російський окупант, фото: скріншот з відео

Він скаржиться, що сходить з розуму, та ділиться по секрету, що його відпускають на пару днів додому. Хлопець розповідає, що їх відправляють на перевагу російські солдати знаходяться в тилу. Він закидає дівчині, що вони "любителі росії", і пояснює, що їх дурять.

За те що вони стоять на передовій. їм повинна бути доплата, а доплати нема, бо їх там за документами нема.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після чого окупант хвалиться, що зміг розжитися приставками до телевізора за шалені гроші, та картами пам'яті в Україні. Його абсолютно не соромить факт, що він вкрав ці речі у мирних мешканців.

"Ще дві приставки везу, шкода, що телевізор не доїхав", - хвалиться окупант.

Також окупант розповідає, що їх мають міняти що два тижні, проте цього не відбувається, тому що 30-річні чоловіки бояться їхати на війну, тому їх там тримають, грошей не платять і взагалі відбувається суцільна несправедливість.

Нагадаємо, ми писали, що у Великій Британії вже почали навчати українських військових: посилять навички боротьби, і відіграються на російських окупантах.

Як повідомляв "Знай.ua" Бразильська модель загинула у Харкові від ракетного удару росіян

Також "Знай.ua" інформував, що окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях.