У Генштабі ЗСУ розвінчали фейк від російських пропагандистів, нібито окупанти знищили американські артилерійські системи HIMARS. Там зазначили, що така інформація не відповідає дійсності.

Російські пропагандисти поширюють інформацію про нібито знищення американської далекобійної техніки HIMARS. Це не правда. Угруповання Об’єднаних сил спростувало інформацію про знищення техніки та зазначило, що "HIMARS" зараз завдають нищівного удару по стратегічно важливих пунктах росіян — в окупантів колосальні втрати серед техніки та особового складу.

Himers в роботі. Фото: скриншот Facebook
Himers в роботі. Фото: скриншот Facebook

Це російський фейк. Це про те, що вони видають бажане за дійсне. Можливо інформація про те, що у нас з'явилися "HIMARS", призвела до паніки і підвищила страху в російському суспільстві. Тому їм порадили подати таку інформацію. Це робота на їхній внутрішній інформаційний ринок. уточнила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Himers в роботі. Фото: скриншот Facebook
Himers в роботі. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Маляр наголосила довіряти лише перевіреним джерелам інформації, та не реагувати на фейки від рф.

Реактивні системи "HIMARS" надані американськими партнерами постійно завдають нищівного удару по стратегічно важливих пунктах противника, що призводить до колосальних втрат серед техніки, особового складу та забезпечення окупаційних військ Ганна Маляр

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ атакували військові бази окупантів у Мелітополі, не матимуть чим воювати.

Як повідомляв "Знай.ua" Кирило Буданов з ГУР впевнений, що рф не зупиниться на Донбасі.

Також "Знай.ua" інформував, що у Маріуполі окупанти крадуть навіть гранітну плитку, і звозять усе до захопленого Донецька.