Російські окупанти продовжують вчиняти злочини в захопленому Маріуполі. Цього разу мова йшла про зруйнований драматичний театр.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню радника міського голови міста Петра Андрющенка.

Так на їхню думку виглядає реновація, але насправді це мародерство у чистому вигляді, яким вони чомусь продовжують пишатися.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Наразі російські окупанти почали розкрадати сквер біля Маріупольського драматичного театру, який дивом уцілів після атаки російської армії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Демонтували дитячий майданчик - відвезли і вже монтують у центрі Донецька. Зараз прийшла черга до гранітної плитки. Зривають екскаваторами, вантажать і вивозять у бік Донецька. Найближчим часом побачимо оновлену вулицю в Донецьку за рахунок маріупольських платників податків. дитячі майданчики і ось уже плитка” – каже Петро Андрющенко.

У мережі також з'явився ролик, як це відбувається. Справжнє свавілля. Ось, за що боролися російські війська усі ці місяці у Маріуполі.

До речі, днями з'явилася чудова новина, певною мірою карма вже наздогнала їх. У Маріуполі згорів склад росіян із награбованим майном. Тепер не привезуть додому пральну машину.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, про День, коли Слов'янськ і Краматорськ позбувся російських окупантів: як ЗСУ у 2014 році вдалося перемогти зло

Раніше повідомлялося, що генерал армії США Ходжес упевнений, що потрібно атакувати аеродроми РФ

Також, херсонський активіст повідомив, що між окупантами у Херсоні справжні війни