Надходження далекобійної зброї в Україну дає можливість завдавати уларів у вже окуповані міста, точковими ударами, по базах окупантів.

У телемарафоні Іван Федоров прокоментував підрив мосту між Мелітополем та Токмаком, та знищення казарм та складів.

Іван Федоров. Фото: скриншот Youtube
Іван Федоров. Фото: скриншот Youtube

ЗСУ атакували одну з російських військових баз у Мелітополі — військові знищили казарми, склади з боєприпасами і пальним. ЗСУ ліквідували понад 200 російських військових, понад 300 — поранені.

Колаборанти бояться виходити на роботу заявив Іван Федоров

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Також від Федорова стало відомо, що на Запоріжжі між Мелітополем і Токмаком сили спротиву підірвали залізничний міст, яким російські окупанти доправляли зброю. Це ще один крок, щоб обмежити рашистів, щоб вони не могли себе вільно почувати на нашій території й не доставляли оперативно боєприпаси та зброю.

Вибух в Мелітополі. Фото: скриншот Youtube
Вибух в Мелітополі. Фото: скриншот Youtube

Це робота, яка проводиться силами спротиву, для того, щоб обмежити постачання тяжкого озброєння, постачання зброї, боєприпасів до лінії бойових дій Запорізької та Донецької області. Іван Федоров

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти – у ГУР МО відповіли на популярні питання.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ завдали точного удару по окупантах у Мелітополі.