У Росії депутатам запропонували провести літню відпустку в ОРДЛО. В Офісі президента України вже відреагували на таку пропозицiю росіян.

Таку заяву зробив речник Державної думи В'ячеслав Володін під час пленарного засідання.

На його думку, депутатам цього року варто відмовитися від своїх планів на літню відпустку та поїхати в ОРДЛО. Ось що відбувається, коли весь світ ізолювався, і їхати нема куди.

"У нас буде час, коли не буде пленарних засідань. Тому можна спокійно, оформивши відрядження, без перепусток відвідувань зали Держдуми, де приймаються закони, поїхати до "Л/ДНР", - заявив він.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також, на його думку, таке проведення часу може допомогти їм у майбутньому вирішити питання надання допомоги для відновлення Донбасу, і тим самим сформувати правове поле.

жителі ОРДЛО, фото: Радіо Свобода
жителі ОРДЛО, фото: Радіо Свобода

Очевидно, вони все ще вірять у те, що зможуть зберегти контроль над територіями, але ВСУ для них вкрай погані новини. Найближчим часом люди знову почуватимуться вільними, бо будуть під контролем України.

В Офісі президента України, до речі, вже відреагували на таку пропозицію російського речника. Радник голови ОПУ Михайло Подоляк написав свою думку на сторінці у соціальній мережі Twitter .

"Туристичне агентство "Русский мир"? Яка програма екскурсій? Зруйнований Сєвєродонецьк, руїни Попасної, концтабори Донецька? Чи братські могили Маріуполя? Нехай побачать, за що їх судитимуть незабаром", - написав він.

Михаил Подоляк, фото: Twitter
Михаил Подоляк, фото: Twitter

Нагадаємо, що за донати ЗСУ хлопця посадять у в'язницю

Раніше повідомлялося, що бойовий дух росіян опустився до критичної точки після висловлювань Ігоря Гіркіна про HIMARS - жодне ППО вже не врятує

Також, російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ