Російські окупанти тепер до кінця життя здригатимуться від слів "Україна" та "ЗСУ". Зазнають колосальних втрат після протистоянь з українськими захисниками, і днями безперервно п'ють.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови п'яного окупанта, і опубліковано його на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Скаржився він на свою дружину, і неодноразово повторив той факт, що Збройні сили України завдають по них сильних ударів, і щодня накривають їхні позиції. Цікаво, а на що вони розраховували, коли збиралися напасти на чужі землі.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Їм зараз настільки страшно, що командир навіть почав справляти потребу в пакеті, а прості солдати напиваються щодня. Їм так спокійніше переживати обстріл з українського боку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Та не встигають вони. Щоб ти розуміла, там командир полку, який у сусідньому селі стоїть, він сіє в пакет, бо вийти не може, адже постійно стріляють", - зізнався окупант.

Дружина відразу зрозуміла, що чоловік дуже п'яний, і запитала якийсь привід для розпивання алкоголю. Там він і зізнався, що це все від страху.

"Прилітає" за їхніми позиціями як вранці, поки всі сплять, так і протягом дня, коли в одному місці збирається величезна кількість окупантів. Через це їм доводиться спати не в землянках, а у школі.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Його дружина обурилася, чому це військові з російської протиповітряної оборони не можуть відбивати "прильоти" солдатами, і сказала терміново шукати можливість виїхати звідти.

"25-го відбувається заміна, якщо є людина, яка мене замінить, то так. Але з Урус-Мартана (Чечня) виїхало 180 осіб. Сюди повертається лише 60. Усі відмовилися – 120 осіб", – констатував окупант.

Нагадаємо, що боєць ЗСУ розповів, через які випробування довелося пройти з початку повномасштабного вторгнення

Раніше повідомлялося, що тренер з боксу змінив Спортивні рукавички на автомат і пішов захищати країну

Також, ракетні удари не завадять контнаступленню: вже знайдено рішення