Стало відомо про те, що на війні в Україні вперше застосували в бою снаряди SMArt, що самонаводяться. Європейська технологія, що допомагає боротися з російськими окупантами.

Виробляються ці снаряди німецькою компанією GIWS mh, і вони вже почали знищувати танки групи "Центр" російських окупантів. Величезним плюсом є той факт, що росія не може розробити таку ж високоточну та інтелектуальну зброю, як НАТО.

SMArt, фото: вільне джерело
SMArt, фото: вільне джерело

Саме тому у ЗСУ з'являються переваги перед армією окупантів. Сподіваємося, що з його допомогою ми незабаром побачимо безліч перемог, за якими слідуватиме головна.

Снаряд SMArt калібру 155 мм вистрілює за координатами бронетехніки супротивника і далі все робить сам. Механізм роботи дуже простий і впорається з ним будь-який український захисник, навіть не доведеться окремо навчатися.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

поставки західного озброєння до України
поставки західного озброєння до України

Боєприпаси відстрілюються на парашутах, що оснащені власними радарами та спеціальними сенсорами. Далі йде пошук бронетехніки і після ідентифікації мети по ній відстрілюється ударний гіперзвуковий елемент, що вражає бойову машину зверху. Швидкість снарядів SMArt, що самонаводяться, така, що навіть якщо росія почне ставити на танки свою систему активного захисту "Арена-М", їх характеристики не дозволять перехопити будь-яку атаку.

Боєприпаси, фото: скріншот з відео
Боєприпаси, фото: скріншот з відео

Тепер вони боятимуться вступати в протистояння із ЗСУ ще більше. Тривалий час росіяни не можуть змиритися з поставками РСЗВ HIMARS, оскільки вони нещадно знищують їхню техніку та особовий склад.

Нагадаємо, що в США не збираються підштовхувати Володимира Зеленського до переговорів, вважають ще не настав час

Раніше повідомлялося, що радник МВС Денисенко про путінський указ та бажання росіян мобілізуватися

Також Віталій Кім переконує впертих українців, але безрезультатно