У США не збираються тиснути на Володимира Зеленського щодо переговорів. Таке рішення він прийматиме самостійно разом із урядом та людьми.

Про це заявив координатор Ради нацбезпеки зі стратегічних комунікацій США Джон Кірбі.

Все частіше в інформаційному полі з'являються розмови про мирні переговори, однак у Сполучених Штатах Америки впевнені, що це рішення ухвалюватиме виключно український гарант Володимир Зеленський, і його завжди готові підтримати у будь-яких питаннях.

Джон Кірбі, фото: скріншот з відео
Джон Кірбі, фото: скріншот з відео

При цьому американські експерти вважають, що час ще не настав вирішувати питання з окупантами шляхом переговорів, і спочатку потрібно зміцнити позиції українських військ на полі бою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"І (що) ми збираємося робити, так це продовжувати стежити за тим, щоб він міг досягти успіху на полі бою, щоб він міг досягти успіху за столом (переговорів). Але навіть президент Зеленський скаже вам, що зараз не час для таких дискусій ", - сказав Джон Кірбі.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

При цьому після постачання озброєння від західних партнерів для України в Росії знову згадали про мирні переговори. Вони розуміють, що далі їхні позиції ставатимуть лише слабшими, тому бажають домовитися вже зараз.

Прес-секретар путіна Дмитро Пєсков у грубій формі зазначив, що Україні доведеться піти на умови росії та зрозуміти їх. Тим часом, в Офісі президента України мовчати не стали.

Переговори, фото: скріншот з відео
Переговори, фото: скріншот з відео

"Негайне припинення вогню. Виведення z-військ з України. Повернення викрадених громадян. Видача військових злочинців. Механізм репарацій. Визнання суверенних прав України. Російська сторона чудово знає наші умови. Шеф Пєсков (а) може не переживати: прийде час, і ми зафіксуємо їх на папері", - перерахував умови переговорів Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що представник мід Росії Захарова викликала огиду вульгарними фото: боти захоплено підбирають слину .

Раніше повідомлялося, що радник МВС Денисенко про путінський указ та бажання росіян мобілізуватися

Також після надання Україні далекобійної допомоги у кремлі згадали про переговори: з'явилися нові бажання .