В Головному управлінні розвідки оприлюднили перехоплену розмову окупантів, які скаржаться на те, що на фронті процвітає пияцтво, стрілянина між своїми та крадіжки, бойові втрати оформлюють так, щоб не платити компенсації.

У оприлюдненій розмові "днрівець" скаржиться, що після розпиття алкоголю, їхні "суперкомандири вирішили постріляти в бік зв’язківців". Також російський окупант розповідає про дев’ятнадцятирічного снайпера їхнього підрозділу із зором мінус сім, якого було вбито в бою. Проте командири не оформлюють як бойову втрату, щоб не платити батькам компенсацію.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Знаєш, що найцікавіше? Спочатку збирались якийсь папірець батькам на виплати. Компенсація – велика сума. А тепер навіть цього не зроблять. Навіть не напишуть, що він загинув на бойових… Це буде оформлено, як просто загинув. окупант у розмові телефоном

Після чого загарбник вирішив похвалитися ще однією новиною про те, як полковник Полкана попався на крадіжці у великих розмірах, та його посадили. За словами окупанта він продав "кудись" з "днр" десять КАМАЗів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ми вчора ввечері з посту прийшли. Чуємо, на боці зв’язківців така стрілянина почалась. І вибухи, і стрілянина. Думали, хрін знає що. А потім прислухались – тільки один автомат стріляє. А сьогодні інформація – наші чудові суперкомандири, зрозуміло під синім змієм, вирішили постріляти в бік зв’язківців. Пацан каже: я от встиг лягти і чув як над головою літало. Кинули гранату біля будинку, осколком посікло. Вибухнула поруч з боєкомплектом. - окупант про п'яну стрілянину між своїми.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти називають війну "вечіркою", і хваляться моторошними звірствами.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти демонструють боягузливість і п'яні скаржаться дружинам на ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти готові заплатити кругленьку суму, щоб втекти з війни в Україні.