Парамедик Юлія Паєвська з позивним "Тайра", яку нещодавно звільнили з полону, розповіла, як до неї ставилися російські окупанти. Про жахливі умови утримання, тортури та тиск вона розповіла в інтерв'ю виданню Deutsche Welle.

"Тайра" розповіла, що умови утримання нестерпні, адже в одній маленькій камері тримають кілька десятків полонених, а кількість ліжко-місць у рази менша, тому про нормальний сон не йдеться.

Тайра. Фото: скриншот Youtube
Тайра. Фото: скриншот Youtube

"Годують більш-менш, померти з голоду не вдасться. Але в останній тиждень нам навіть мила не дали. У камері 22 жінки, камера 3 на 6 метрів, 10 ліжок", - сказала вона.

Парамедик зазначила, що в одній камері тримали як цивільних, так і дівчат із ЗСУ, Нацгвардії та полку "Азов". При цьому окупанти не забезпечували їх ніякими комфортними речами, яких потребують жінки. Також практикувалися тортури та психологічний тиск.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Тайра. Фото: скриншот Youtube
Тайра. Фото: скриншот Youtube

"За весь час у мене не було не те, що якихось комфортних для жінки речей, у мене нічого не було. Мені не надали ні телефонного зв'язку, ні медичної допомоги. Я не говоритиму про тортури і психологічний тиск, хоча він був страшним", - розповіла "Тайра".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у Києві значно зросла кількість блокпостів, і всьому виною продажність Лукашенка - що кажуть військові експерти.

Також наш портал інформував, росіяни почали виправдовувати перед народом свої поразки, але вже ніхто не вірить: "Жоден із планів не реалізований".

Крім того, наш портал повідомляв, обстріли Харкова продовжуються щодня, але ЗСУ здаватися не збираються - не втратили жодної звільненої території.