Воїни ЗСУ почали ще ефективніше звільняти Україну від російських загарбників за допомогою нового озброєння, яке надали партнери. На офіційній сторінці Міністерства оборони у Facebook показали, як бійці насправді застосовують нові артилерійські установки.

Бійці ЗСУ отримують нове озброєння від партнерів і вже дуже ефективно застосовують його у бою проти російських загарбників. Цього разу захисники показали, як підсмажують ворогів із новеньких САУ Panzerhaubitze 2000.

ВСУ, фото: скріншот з відео
ВСУ, фото: скріншот з відео

На відео можна побачити, як ЗСУ завдають високоточного удару по противнику і за лічені хвилини залишають крапку, щоб уникнути удару у відповідь окупантів. Мобільність та висока точність – одні з головних переваг нових САУ, які дозволять суттєво прорідити ряди путінської армії.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"155-мм САУ Panzerhaubitze 2000 "відпрацювала" по російських загарбниках на східних рубежах. Швидкострільність, точність, ефективне використання боєприпасів, мінімальний час на поразку мети та відхід з бойової позиції. PzH 2000 – понад 55-тонна бойова машина з "пропискою" вже у ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у Києві значно зросла кількість блокпостів, і всьому виною продажність Лукашенка - що кажуть військові експерти.

Також наш портал інформував, росіяни почали виправдовувати перед народом свої поразки, але вже ніхто не вірить: "Жоден із планів не реалізований".

Крім того, наш портал повідомляв, обстріли Харкова продовжуються щодня, але ЗСУ здаватися не збираються - не втратили жодної звільненої території.