Російські окупанти знову почали загрожувати "визволенням" міста Миколаїв. Це може стати однією з головних цілей війни.

Про це заявив пропагандистський військовий експерт, якщо його можна назвати, Володимир Гундаров у місцеві ЗМІ. Чергова "важлива" думка з Росії.

На його думку, російські окупанти та Кремль не збираються зупинятися на Луганській та Донецькій областях. Оскільки Херсон їм тимчасово вдалося захопити через зраду місцевої влади, наступною метою на карті може стати Миколаїв.

Пропаганда, фото: скрiншот
Пропаганда, фото: скрiншот

Вони регулярно і так подають своєрідні знаки у вигляді обстрілів міста та знищення не тільки критичної інфраструктури, а й цивільної. Ця держава справді перетворилася на терористичну, і вони це демонструють щодня.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Однак у своєму прогнозі чомусь Володимир Гундаров забув згадати, що через це вмирають щодня десятки ні в чому невинних мирних мешканців. Він у своєму матеріалі просто наголосив, що "ведуться обстріли військових об'єктів", а це, звичайно ж, не відповідає дійсності.

Обстріли в Миколаєві, фото: Віталій Кім
Обстріли в Миколаєві, фото: Віталій Кім

Не можна не наголосити на тому факті, що окупантські війська справді можуть так вчинити, адже глобальна мета у них не лише окупація більшої частини України, а й коридор у Придністров'ї. Ще одна невизнана держава, яка з'явилася не без їхньої долі.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube
російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

І після цього деякі країни продовжують підтримувати росію, і не хочуть запроваджувати санкції. З ними ніколи не можна мати нічого спільного.

Нагадаємо, що в Херсоні окупанти вкрали металеві "їжаки" і замінили дерев'яними: під стать фанерним білоруським танкам

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк назвав дві причини перемоги ВСУ військовим шляхом

Також, ракетні удари не завадять контнаступленню: вже знайдено рішення