Окупанти намагаються втекти з місця бойових дій до Криму через Арабатську стрілку. Налякані тим, що ЗСУ наступають на Херсонському напрямі.

Про це стало відомо завдяки новим даним від Головного управління розвідки Міністерства оборони України, і опубліковано їх на сторінках відомства у соціальних мережах.

Справа в тому, що в окупованій Калинівці Херсонської області з'явилася чергова група дезертирів, вік яких від 18 до 20 років. Одягнені вони у військовий камуфляж російського прикладу, проте без будь-яких знаків розпізнавання та головних уборів.

Постійно просять у місцевого населення воду, їжу та деякі вигоди.З собою у цих дезертирів три автомати Калашнікова, а рухаються окупанти у бік незаконно анексованого Кримського півострова. Пересуваються здебільшого вночі, бо вдень доводиться ховатися, щоби не зловили.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Окупант, фото: скріншот з відео
Окупант, фото: скріншот з відео

"На Херсонщині фіксуються нерідкі випадки дезертирства російських військових. Головна причина втечі – великі втрати окупантів через точні удари української артилерії. Найчастіше втікачі намагаються дістатися до Криму через Арабатську стрілку. Цей маршрут вважається безпечним та добре відпрацьованим" - йдеться у повідомленні під постом.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Все частіше російські окупанти намагаються втекти з України, бо бояться вступати у протистояння із ЗСУ. Вони знають, що шансів вижити після цього практично немає і шукають інші шляхи відступу.

Нагадаємо, що пес Патрон продовжує рятувати життя українцям своїми уроками: у чому небезпека ручної гранати, і про перші дії

Раніше повідомлялося, що Лукашенко вторгненням в Україну може прискорити падіння режиму, все вирішиться до 15 Липня

Також, ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку