Російські пропагандисти, які були впевнені у захопленні Києва за кілька днів, уже почали розповідати, що візьмуть Литву за три дні. Такі заяви пролунали в ефірі одного з російських телеканалів.

Литва блокує транзит товарів з Росії до Калінінграда через свою територію у зв'язку із запровадженими ЄС санкціями. У Росії з цього приводу вже неодноразово озвучували погрози, натякаючи на можливий початок війни.

Литва. Фото: YouTube
Литва. Фото: YouTube

Так, на російському телебаченні пролунала чергова провокаційна заява. Цього разу про те, що у разі початку війни "друга армія" світу захопить Литву за три дні.

"Розмови про конвой через територію Литви це фактично початок операції з деблокади Сувалкського коридора. До речі оперативна глибина невелика - всього 60 кілометрів. За гарного темпу наступу це три дні", - заявили в ефірі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Окупанти. Фото: YouTube
Окупанти. Фото: YouTube

Варто зазначити, що подібні заяви звучали на російському телебаченні на початку повномасштабного вторгнення в Україну. Тоді пропагандисти говорили, що їхня армія візьме Київ за 2 дні, потім за 3, а в результаті накрали речей і втекли до Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, ми писали, Служба безпеки України вирахувала чергового колаборанта, любителя "русского міра": підозрюють екснардепа від "Партії регіонів".