Воїн ЗСУ з позивним "Мер" від початку повномасштабного вторгнення залишив улюблену роботу та пішов на фронт боронити Україну, рідних, батьків.

Чоловік проходить службу в одній з механізованих бригад котра виконує поставлені завдання на сході. Розповідає, що служить помічником кулеметника, яким пишається. Свою історію воїн ЗСУ розповів для підписників сторінки пресгрупи Об'єднаних сил.

Боєць з позивним "Мер". Фото: скриншот Facebook
Боєць з позивним "Мер". Фото: скриншот Facebook

"Мер" розповідає, що рашисти воїни - ніякі, вони не б'ються по-чесному - піхота на піхоту, а просто закидують артилерією.

Вони б'ються більше технікою. Вбивають людей, села знищують. Вони зрівнюють села з землею, а ми знаємо, що там є наші люди. Вони випускали по 8-10 пачок градів за день. Людям витримати це дуже тяжко. Страшно. боєць

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Боєць з позивним "Мер". Фото: скриншот Facebook
Боєць з позивним "Мер". Фото: скриншот Facebook

Військовий підтверджує, що армія рашистів використовує заборонену зброю, касетні боєзапаси, патрони з зміщенням. Їхня піхота боїться наступати, двоє-троє поранених, і вони вже починають тікати.

У мене одна думка - захист держави. Я зрозумів, що вони не зупиняться і підуть далі. Якщо ми їх не зупинимо, то вони підуть вбивати наших рідних, батьків. Якби вони заходили і воювали проти військових, а так вони вбивають мирне населення, мародерять, ґвалтують дітей. пояснює боєць свою мотивацію.

Своїми побратимами пишається, та розповідає, що люди, які по пів місяця витримують танки, гради і не падають духом - це герої.

Нагадаємо, ми писали, що британці знову прийдуть на допомогу Україні, прихистять і навчать понад 10 тисяч військових ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" боєць ЗСУ розповів, через які випробовування прийшлось пройти від початку повномасштабного вторгнення

Також "Знай.ua" інформував, у Херсоні окупанти покрали металеві "їжаки" та замінили дерев'яними.