Українські захисники продовжують знищувати російську техніку і живу силу на полі бою. Черговий ролик, який змушує пишатися нашими Збройними силами України.

Про це розповіли на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook, де регулярно висвітлюють російське вторгнення в Україну.

Ми сьогодні живемо в дуже страшний час, але, українців не зламати навіть такою кривавою війною, яку почали в Кремлі. Наші захисники готові боротися до того моменту, поки з наших земель не підуть росіяни. А судячи з настроїв окупантів, станеться це вже зовсім скоро.

"На фронті окупанта знищують сучасні артилерійські системи поруч із зенітними установками, яким по 80 років. З ними разом "Смерть ворогам" делаюь з трофейного російської зброї. Коли про перемогу України писатимуть книги і зніматимуть кіно, консультанти-експерти з озброєння не спатимуть тижнями. Проте, можна чітко констатувати-українська армія невпинно переходить на західне озброєння і на сучасні моделі його використання, тоді як Росія стрімко рухається до раннього палеоліту. Але повинен сказати прямо - нам потрібно більше зброї" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ВСУ, фото: скріншот з відео
ВСУ, фото: скріншот з відео

Незважаючи на все, російська армія досить велика, і західні партнери зобов'язані нам допомогти новими поставками озброєння. Зокрема, це відноситься до НАТО, які тривалий час затягували з поставками допомоги. Після останніх обстрілів світ нарешті побачив, що з себе представляє Країна-терорист під назвою Росія.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

На ролику показано, як українські захисники б'ють по окупантам, і виходить досить епічно. Так буде з кожним, хто буде проявляти агресію на чужих територіях.

Нагадаємо, що пес Патрон продовжує рятувати життя українцям своїми уроками: у чому небезпека ручної гранати, і про перші дії

Раніше повідомлялося, що Лукашенко вторгненням в Україну може прискорити падіння режиму, все вирішиться до 15 Липня

Також, ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку