Жодного дня без курйозів у російських окупантів. Цього разу відомий пропагандист Антон Красовський здав кров для "ДНР", але є одна цікава деталь.

Ця новина почала з'являтися в російських ЗМІ, і народ почав вихваляти пропагандиста за благий на перший погляд вчинок. Однак, не все так чисто.

У 2017 році Антон Красовський зізнався, що має позитивний ВІЛ-статус, при якому, як відомо, ні в якому разі не можна бути донором крові.

Антон Красовський, фото: вільне джерело
Антон Красовський, фото: вільне джерело

Якщо це правда, то це черговий доказ того, що людям там абсолютно плювати на своїх громадян, і готові на все, щоб зловити трохи хайпу на темі війни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам Антон Красовський, до слова, активно виступає за війну в Україні, і навіть не приховує свою підтримку нинішньої влади. Всіляко час від часу він проявляє активність, щоб про нього не забували, і мабуть сподівається на якусь нагороду від президента Путіна.

Антон Красовський, фото: вільне джерело
Антон Красовський, фото: вільне джерело

Ось, наприклад, днями він почав погрожувати Аллі Пугачовій, яка після 24 лютого разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним засудила війну, і покинула територію Росії назавжди.

Антон Красовський заявив, що у нього є якийсь компромат на артистку, і якщо вона щось зробить "не так", то він погрожує його оприлюднити

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

"Я не чув особисто від Алли Борисівни такого, але нам теж є що розповісти про неї, якщо що. Алла Борисівна, розкажіть, як просили у начальника бабки на ювілей, а він вам ваші рахунки з казино показав" - говорить пропагандист в одній з російських програм.

Нагадаємо, що британці знову прийдуть на допомогу Україні, прихистять і навчать понад 10 тисяч військових ЗСУ

Раніше повідомлялося, що боєць ЗСУ розповів, через які випробування довелося пройти з початку повномасштабного вторгнення

Також, ракетні удари не завадять контнаступленню: вже знайдено рішення