Стало відомо про те, що в Маріуполі городян почали виганяти з квартир. Всьому виною виявилось знесення багатоповерхових будівель. Що на цей раз придумав "русский мир".

Про це розповів радник мера міста Маріуполь Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналi.

За його словами, зараз все частіше на будинках жителів, які залишилися в місті і все таки вижили після безперервних обстрілів російських окупантів, почали з'являтися повідомлення про переселення в "маневрений житловий фонд". Причиною вони називають знесення будинку, а це значить одне - фактично люди будуть змушені жити на вулиці.

"Та ж ситуація з компенсацією за житло і ремонтом. У районних адміністраціях кафіров вже в голос кажуть, що приватний сектор відновлюється сам. Щодо багатоповерхівок досі лунають обіцянки, навіть незважаючи на офіційні заперечення Донецької влади. Більшість маріупольців через дощі почали самостійне відновлення дахів будівель. Крутяться під'їздами, здають по ломбардів цінні речі за безцінь, на гроші купують матеріали і відновлюють дахи. Ломбарди контролюються колаборантами, які продовжують наживатися на горі городян" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Маріуполь, фото: Петро Андрющенко
Маріуполь, фото: Петро Андрющенко

Навіть після окупації вони продовжують знущатися над людьми, які хочуть жити спокійно в своїх будинках, в своєму місті, в Україні, а не під керівництвом окупантів, які вміють тільки приносити біль і руйнування.

Маріуполь, фото: Петро Андрющенко
Маріуполь, фото: Петро Андрющенко

Нагадаємо, що боєць ЗСУ розповів, через які випробування довелося пройти з початку повномасштабного вторгнення

Раніше повідомлялося, що тренер з боксу змінив Спортивні рукавички на автомат і пішов захищати країну

Також, ракетні удари не завадять контнаступленню: вже знайдено рішення