Росія використовує свої резервні сили для прихованої мобілізації для поповнення своїх лав на сході України.

Про це заявив агентству Reuters голова ГУР Кирило Буданов. Він впевнений, що немає сенсу просто чекати, коли наступальний потенціал рф вичерпається.

Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube
Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube

Очільник розвідвідомства Міністерства оборони Кирило Буданов сказав, що, на його думку, Україна може досягти перемоги проти Росії лише за допомогою військової сили.

Стратегія дуже проста. Стабілізувати ситуацію. Отримати необхідну кількість техніки і підготувати необхідну кількість сил і засобів для початку контрнаступу, щоб повернути всю нашу територію Кирило Буданов.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Він підкреслив, що не варто чекати, що армія путіна втомиться, чи станеться ще будь-яке диво. Варто розраховувати лише на свої сили, та на контрнаступ.

У операціях Росії в Україні було залучено 330 тисяч військових, що становить третину всіх її збройних сил, причому ця цифра також включає небойовий персонал, наприклад, логістику.

російські загарбники. Фото: скриншот Youtube
російські загарбники. Фото: скриншот Youtube

Також Буданов підкреслив, що не хвилюється про те що Росія врешті-решт відкрито оголосить про мобілізацію, оскільки це означатиме, що путіну доведеться зіткнутися з незручними питаннями вдома.

Вони дійсно цього бояться – це головна причина, чому мобілізація відбувається приховано, зокрема за допомогою (резервістів). доповнив Буданов

Нагадаємо, ми писали, що сепаратист Царьов назвав обстріл мирних будинків Києва "демонстрацією сили рф"

Як повідомляв "Знай.ua" експерт з США назвав, що допоможе Україні безперечно перемогти.

Також "Знай.ua" інформував лукашенко може відправити до України близько 15 тисяч білоруських військових за наказом путіна.