Країна, яка експортує найбільше газу у світі, зробила ініціативу зі збору коштів на дрова пенсіонерам.

У мережі у рф збирають кошти на дрова пенсіонерам в селах. Повідомлення про це ширяться інтернетом.

Про що йдеться. Громадський рух суспільних ініціатив "Добра справа" котрий рік поспіль оголошує акцію зі зборів коштів на закупівлю дров на зиму для малозабезпечених одиноких пенсіонерів.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Вони пояснюють оголошений збір тим, що одинокі малозабезпечені пенсіонери не можуть купити собі дрова та вугілля для опалення, а села газифіковані трохи більше як на 30%.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Рівень газифікації сільських територій, наприклад, Тверської області складає лише 35%, відповідно 65% сіл знаходиться без газу. Мешканці гріються взимку, та готують їсти на дровах та вугіллі. А більша частина мешканців у селах люди похилого віку. йдеться у повідомленні

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У громадській організації зазначили, що для опалення на зиму потрібно від 5 до 10 тисяч рублів. Пенсії ледь сягають 8,5 тисяч.

Варто зазначити, що станом на 28 червня, росія випустила по мирних містах і селах України 2 811 ракет. Вартість за підрахунками Forbes коливається в межах 3-13 млн доларів. Наприклад лише за минулі вихідні, коли ракети знову полетіли у Київ, Чернігівщину та інші міста України сягають близько 220 мільйонів доларів.

Дрова в селі. Фото: скриншот Youtube
Дрова в селі. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Макрон одумався, і Україна може незабаром отримати протикорабельні ракети Exocet.

Як повідомляв "Знай.ua" з російського полону звільнили захисників "Азовсталі" - найбільший обмін полоненими з 24 лютого.

Також "Знай.ua" інформував, що про що путін обіцяв Макрону за пару днів до війни.