Президент України Володимир Зеленський за останні чотири місяці дав величезну кількість інтерв'ю, де закликав світових лідерів швидше закінчити війну, а також розповідав про ситуацію на фронті. Зараз, він знову вирішив донести правду до всього світу.

Поговорив український гарант з порталом NBC. І теми розмов були найрізноманітніші - від іноземних добровольців і втрати нашої армії, аж до хвороби путіна.

Розпочали вони з полонених іноземних добровольців. За словами Володимира Зеленського, до них ставляться так само, як і до українських бійців. Також, в розмовах про обмін військовополонених, в пріоритеті стоять всі життя, а не тільки ті, у кого є український паспорт. Командування постійно намагається повернути їх назад.

Не обійшли стороною і тему втрат Збройних сил України. Якщо перші три місяці це була одна з найбільш табуйованих тим, то зараз все частіше можна почути різні цифри від уряду України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Там, де ми втрачаємо одного солдата, Росія – п'ять. росія втрачає в п'ять разів більше техніки і живої сили. Але нам дійсно важко, тому що сили непорівнянні. На один наш танк Росія виставляє 10, а на одного нашого бійця-10 солдатів" - розповідає Володимир Зеленський. Люди для боротьби у нас ще є, проте допомога західних країн потрібна, і в принципі багато залежить саме від поставок озброєння.

Ну, і на подив була порушена тема, яка не має ні підтверджень офіційних, ні спростувань. Мова пішла про хворобу Путіна. Це те, на що так сьогодні сподівається кожен українець.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Я не знаю, чим конкретно хворіє Володимир путін. Але я знаю, що вся кремлівська верхівка хворіє ненавистю до України. Вони хворіють на зневагу як до міжнародного права, так і до життя окремої людини"- підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що російські окупанти почали масово шукати способи втекти від війни

Раніше повідомлялося, що українці майстерно знущаються над орками в Херсонській області: відразу і не помітиш

Також, генерал Сергій Кривонос попередив про небезпеку з боку Білорусі