В Україні воюють солдати з різних країн світу, але є й російський легіон, який прагне знащити путінський режим. Бійці легіону "Свобода Росії" воюють проти путіна і за вільну від диктатора росію.

Вони взяли у полон двох мобілізованих до російської армії на тимчасово окупованій території. Про це легіон повідомив на своєму Telegram-каналі.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram

Легіон продовжує допомагати українському народу очищати землю від скверни. Ось таких "інтернаціональних" орків узяли наші хлопці на Луганщині. Один з них з "ЛНР", інший з "ДНР". йдеться у повідомленні

Зазначимо, що Легіон входить у склад ЗСУ. Бійці легіону – це колишні російські військовослужбовці, що добровільно перейшли на українську сторону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тим часом ФСБ рф почало кампанію з дискредитації спільноти. У Бєлгороді від їхнього імені поширювались провокаційні листівки, у яких запевняли, що область незабаром стане частиною Харківщини у кордонах України.

Полонений окупант. Фото: скриншот Telegram
Полонений окупант. Фото: скриншот Telegram

Російський добровольчий підрозділ у складі ЗСУ здобув трофей у бою з окупаційними військами. На цьому танку планує через деякий час воювати проти Путіна та його поплічників уже на території Росії – і прагнуть дійти аж до Москви.

Нагадаємо, раніше ми писали, що американські експерти розповіли про поворотний момент на лінії фронту в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", генерал-майор ЗСУ Марченко вказав основну ціль захисників після отримання далекобійної зброї.

Також "Знай.ua" писав, що чеченців під страхом смерті заставляють їхати на війну проти України: викрадають та кидають у саме пекло.