Українські ЗСУ показали, де перебувають більшу частину доби та як рятуються від обстрілів фосфорними боєзапасами та градами.

Українські військові демонструють залізну волю та витривалість, знаходячись під постійними обстрілами окупантів. Журналіст "Радіо Свобода" Левко Стек, якого мобілізували до лав ЗСУ відзняв репортаж з передової під Лисичанськом. Окупанти вертольотами зрізають верхівку дерев, затим спалюють все фосфорними боєприпасами, щоб не можна було заховатися.

Воїн ЗСУ під Лисичанськом. Фото: скриншот Telegram
Воїн ЗСУ під Лисичанськом. Фото: скриншот Telegram

Військовий кореспондент відзняв воїнів ЗСУ, які живуть більшу частину доби в окопах, щоб не здавати позицій ворогу.

В кадрі журналіст зафіксував "приліт" ворожого безпілотника, після якого відбувся артилерійський обстріл касетними боєзапасами. Після цього з боку ворога почався обстріл ГРАДами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Воїн ЗСУ під Лисичанськом. Фото: скриншот Telegram
Воїн ЗСУ під Лисичанськом. Фото: скриншот Telegram

Щойно до нас залетів ворожий безпілотник. Який максимально близько наблизився до наших позицій, роздивлявся наші позиції. Після того, він коригує навідників, і вони здійснюють артобстріл позицій. прикордонник

Наразі ворог веде постійний обстріл позицій, тому воїни мають закопатися якомога глибше під шар землі, щоб не висвічувати свої позиції та мати достатній захист. Хлопці, які тримають оборону, кажуть, що лопата, це найкраща зброя.

Окоп на одну людину. Фото: скриншот Telegram
Окоп на одну людину. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, ми писали, що у ГУР відповіли, чи може Білорусь самостійно напасти на Україну.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ успішно знищили командний пункт окупантів в Ізюмі.

Також "Знай.ua" інформував, Арестович готує гарненького "прочухана" окупантам за випущені ракети по Києву.