Начальник Головного управління розвідки Буданов зробив заяву про повернення України до кордонів 1991 року

Про це він повідомив в ефірі одного з найбільших мовників Великої Британії “ITV news”.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"путін не досягне успіху. Це трагедія, до якої він привів росію та Україну, і це закінчиться катастрофою для росії. Нічого іншого,” – заявив керівник воєнної розвідки України.

Він повідомив, що починаючи з серпня відбудуться певні події, які продемонструють всьому світові, що починається переломний момент.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

“Україна повернеться до кордонів 1991 року і ми не розглядаємо жодних інших сценаріїв. До кінця року активні бойові дії знизиться практично до нуля. Ми відновимо контроль над своїми територіями вже в осяжному майбутньому,” – сказав Кирило Буданов.

Також він підтвердив, що частина успіху української армії у російсько-українській війні зараз залежить від міжнародної підтримки та відзначив нещодавню пропозицію Великобританії про навчання 10 000 українських військовослужбовців.

“Підтримка Великої Британії є дуже значною. Це чудовий приклад співпраці та допомоги”, – зауважив генерал-майор Кирило Буданов.

Надаємо, 84-річна бабуся дивом вижила під обстрілами, хоч не могла спуститись у підвал: "Кожен крок приносить біль".

До слова, українка Валерія розповіла, як змінилося життя після початку війни: довелося взяти в руки зброю.

Раніше ми писали, що Олексій Арестович зізнався, що його життя висіло на волосині з початку війни з рф: "Негідники з Офісу Президента"