Російські окупанти продовжують мародерствувати в будинках українців. На цей раз загарбник похвалився, як йому вдалося вкрасти телевізор.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило чергове перехоплення російських окупантів. Опубліковано воно на сторінках відомства в соціальних мережах.

Почалася розмова з розповіді окупанта про те, як вони з командирами залізли в будинок української родини, і почали його обкрадати. Для них це стало цілою індустрією.

Дружині російський окупант розповів, що йому вдалося забрати собі телевізор, і боротьба за все це була старанною.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Ти розумієш, де я перебуваю. І тут були моменти - командир наш... Пару будинків розкривали. Люди поїхали. Машину забрали. Просто в потрібний час опинився. Будинок шикарний. І кожен забирав все, що міг. Я коли зайшов, він в коробці стояв. Коробку відкрив-ніфіга собі! Я його дістав і пішов. Там всі Перлі, що могли. Мені просто пощастило. Якби ти знала, скільки командири додому відправили техніки і всього... там, мама рідна! Ти навіть уявити собі не можеш, скільки всього. Цей мій телевізор це крапля в морі", - описав окупант своїй дружині

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Вона зрозуміла, що вони вкрали все це, і загарбник почав виправдовуватися, що всі так роблять в Україні, щоб вижити.

Російський мародер. Фото: BBC
Російський мародер. Фото: BBC

Приводів для радості у росіян вкрай мало, тому що, ймовірність повернення додому мінімальна. Велика частина з них поїде в рідні краї в чорних пакетах.

Нагадаємо, що окупант з гордістю розповів дружині, як танком проїхався по трупу українця в Херсоні

Раніше повідомлялося, що командир мотивує окупантів не залишати позиції

Також, Єнс Столтенберг поміркував про те, як довго триватиме війна Росії, і чим НАТО можуть нам допомогти