Помічник Державної служби України з надзвичайних ситуацій у питанні розмінування Чернігівської області пес Патрон похвалився новою нагородою, яку отримав за свій героїзм. Фото з'явилося на офіційній сторінці героя в соціальній мережі instagram.

Чотирилапий герой пес Патрон став справжньою зіркою за час повномасштабного російського вторгнення. Він несе службу разом з бійцями ДСНС, допомагаючи їм знаходити і знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, які залишилися після навали окупантів на звільнених територіях країни.

Пес Патрон, фото: Instagram
Пес Патрон, фото: Instagram

За свій героїзм він отримав не тільки любов українців, а й справжні нагороди. Одну з таких Патрон вирішив показати українцям у соцмережі.

Так, на фото пес Патрон позує біля нової нагороди - премії кінологічного клубу Ірландії "золота лапа". В один момент він не втримався і вирішив лизнути її, щоб дізнатися яка нагорода на смак, але був розчарований, оскільки вона виявилася зовсім м'ясною.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Спробував нагороду на смак. Не м'ясна, веганська, напевно", - йдеться у підписі до фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пес Патрон вирішив перегризти дроти Еммануелю Макрону: "У нього проблеми з нестримним бажанням дзвонити".

Також наш портал інформував, "Ні, мам! Весь. Не хочу" - російський окупант пояснив, чому хоче будь-що-будь повернутися з війни в Україні.

Крім того, наш портал інформував, заочне протистояння закінчилося? Посол України в Німеччині Андрій Мельник планує вибачитися перед Шольцем за "ліверну ковбасу".