Стало відомо про те, що в Кремлі почали звільняти всіх тих, хто відповідальний за провалену війну в Україні. Путіна це сильно розгнівало.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незалежного інституту вивчення війни (ISW). За даними їх розвідки зазначається, що в Москві спостерігаються всі ознаки "радикальної трансформації російської командної структури".

Кілька днів тому змінився командувач ВДВ Росії, і його місце зайняв зрадник України генерал-полковник Михайло Теплінський.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Далі, Путін може замінити ще й головнокомандувача російською кампанією в Україні Олександра Дворнікова. Він відзначився в Сирії, проте з гуркотом провалив війну в Україні. За це російський диктатор не зможе нікого пробачити, адже тепер над ним, і всією країною насміхається весь світ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Путін, фото з сайту Кремля
Путін, фото з сайту Кремля

Вони поставили перед собою мету захопити країну, люди якої просякнуті свободою з народження, в той час як їх громадяни бояться сказати зайвого навіть в особистих повідомленнях, адже все це перевіряється.

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

Найімовірніше всі ці заміни ненадовго, і Путіну доведеться шукати нових людей на посаді, або ж визнати свої помилки і закінчити війну. Цей варіант малоймовірний, адже росіяни будуть до кінця робити видимість, що все йде так, як вони запланували, і в усьому винна українська влада.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Добре, що цивілізований світ перестав в це вірити, і путінській пропаганді більше немає місця.

Нагадаємо, що у Києві в рази поліпшили ППО, створена ешелонована система захисту.

Раніше повідомлялося, що США привезуть в Україну "мисливця за нацистами", покарають кожного винного російського окупанта.

Також, боєць ЗСУ розповів, що з нами відбувається в глобальному масштабі.