Стало відомо про те, що навколо Києва була створена ешелонована система ППО. Тепер наша столиця захищена ще сильніше, але ігнорувати при цьому повітряні тривоги не можна.

Про це заявив командувач угрупованням сил і засобів оборони міста Києва Олександр Павлюк в інтерв'ю "Укрінформу".

За його словами навколо столиці вдалося створити ефективну систему протиповітряної оборони, і вона здатна захистити місто від ракетних обстрілів з боку Росії. Її постійно вдосконалюватимуть.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Але, не варто забувати, що раз на раз не доводиться, і ймовірність прориву зони ППО в разі масованого удару ще існує, тому ігнорувати повітряні тривоги заборонено, так як загроза залишається.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Тому закликаю всіх киян і гостей столиці не втрачати пильність і своєчасно реагувати на сигнали повітряної тривоги", - підкреслив Павлюк.

ППО, фото: скріншот з відео
ППО, фото: скріншот з відео

Незважаючи на все, Київ залишається для ворога головною метою, і вони будуть намагатися зруйнувати життя в столиці. Також, вони можуть запустити ракети в урядовий квартал.

Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб
Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб

"Про це нам слід постійно пам'ятати і не виключати ймовірність спроб формування нових ударних угруповань на Київському та Чернігівському напрямках за рахунок заходів "тотальної мобілізації" резервістів, залучення запасів техніки та озброєння радянських часів, яких ще достатньо на базах зберігання", - продовжив Павлюк.

ППО. Фото: скрін youtube
ППО. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що чоловік "зробив" собі трьох дітей, щоб втекти від війни: чекали татуся у Франції

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині ліквідували депутата-колаборанта Олексія Ковальова, який перейшов на бік Росії, - Гончаренко

Також, чому російські окупанти безцеремонно обстрілюють Україну з артилерії, вибрали помилкову стратегію